Beoordelingen van De Kiet Fast Barbecue Eindhoven

Recente recensies

5.0
Nuru
9 juni 2024

Het was weer heerlijk. Wat een smaak sensatie😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Thanks voor je bestelling en het mooie compliment! Groetjes, Quincy | De Kiet

Joshua
8 juni 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review!

A
2 juni 2024

Top en top, voor herhaling vatbaar. Alles was vers, heerlijk en nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Top! Fijn dat het heeft gesmaakt! Dankjewel voor je review. Groet, Quincy | De Kiet

Valerie
1 juni 2024

Heel snel deze keer! 15 minuutjes👌

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je recensie, Valerie!

M.A. Dellaert
31 mei 2024

Loaded fries echt heerlijk! Echter miste mijn gratis drankje in de combi box. Die had ik aangegeven maar zat er niet bij. En de Mac en Cheese waren helaas niet warm, bijna koud. Dat was erg jammer. Bacon jam wel erg lekker

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je bestelling en je feedback. Ik stuur je een appje met een vouchercode als goedmaker voor het drankje. De Mac & cheese is nog nieuw, we zullen werken aan de beste verpakking zodat ie lekker warm blijft volgende keer! Groetjes, Quincy | De Kiet

Erva Yalcin
30 mei 2024

Het was nog lekker warm na het afhalen alleen jammer dat we geen servetten hadden

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je bestelling en review! Jammer van de servetjes! TIP: wij doen deze er bij op verzoek! Hopelijk tot snel! Groetjes, Quincy

Kim
30 mei 2024

Geen bestelling gehad. Om 4 uur besteld kwart over 4 een bevestiging gekregen vervolgens om half 5 in de winkel om bestelling op te halen. Eerst wordt er gezegd je bestelling wordt nu pas klaar gemaakt en vervolgens blijkt er geen kip te zijn. Zeer slecht dat dit pas opgemerkt wordt als je bestelling klaar moet staan om mee te nemen. Vroeger een vaste klant maar tegenwoordig beter skippen

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Hoi Kim, Vervelend om te lezen dat het niet helemaal soepel verliep bij je afhaalbestelling. Wij openen om 16:00 de keuken en helaas komt het soms voor dat we nog niet alles helemaal klaar hebben. We zullen er op letten om voortaan beter te communiceren. Alsnog bedankt voor je geduld! Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven, we hebben je er graag bij als vaste klant! Groetjes, Quincy | De Kiet

Khalid
27 mei 2024

Het eten is altijd zalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Hoi Khalid, Dankjewel we zijn blij dat het mag smaken steeds! Groet, Quincy | De Kiet

Y
26 mei 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor de 5 sterren! Groetjes, Quincy | De Kiet

Eddy
26 mei 2024

bestelling op tijd klaar, vriendelijke geholpen. En het eten was heel lekker

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je fijne review en je bezoekje!

Zino
23 mei 2024

Alles was perfect

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Geweldig! Hopelijk tot snel weer! Groet, Quincy | De Kiet

Demi
21 mei 2024

Ik heb gister een frietje besteld voor af te halen. Ik had een tijd ingevoerd om het op te halen. Op het moment dat im daar aankwam waren ze nog niet eens aan mijn frietje smokey chicken begonnen. Nou oke kan gebeuren. Ik had er extra saus bij besteld wat me 1.75 extra kosten en werd tege mij gezegd dat ze die er overheen gedaan hadden. (normaal krijg je er een bakje bij) maar prima is goed. K kom thuis maak mijn frietjes open en op dat moment besloot ik nooit meer te bestellen mijn friet was denk ik al wel 3 keer gebakken de (extra) saus wat er bij over heen zat wat te zielig voor worden en de kip moest je zoeken. Heel de nacht niet kunne slapen van ontzettende maagpijn. Dus dit was zeker de laatse keer voor mij. 14 euro voor zo'n een frietje is belachelijk.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Heb je een appje gestuurd. Kom graag met je in contact voor een oplossing! Groetjes, Quincy

Kash
16 mei 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

❤️ Thanks Kash!

D
8 mei 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review! Hopelijk tot snel weer! 🙏 Groetjes, Quincy | De Kiet

Mh
6 mei 2024

De eten was heerlijk! I love the chicken strips en de mac and cheese.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review! We zijn blij dat onze nieuwe items goed in de smaak vallen! Hopelijk tot snel weer 😁! Groet, Quincy | De Kiet

Sherida
6 mei 2024

Ik merk vaak dat er geen gezoeten uien op vieze friet smokey chicken zit

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review! Excuses dat we de uitjes weleens vergeten, die zijn juist zo lekker! Ik heb het intern aangegeven bij ons keukenteam dat ze hier op moeten letten. Groetjes, Quincy | De Kiet

Dick Wieriks
4 mei 2024

Super lekker maar jammer dat het niet in mijn dieet past 🤪

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor de review! Eten van De Kiet is supergezond (voor je ziel vooral 😁). Dat is OOK belangrijk! Groetjes, Quincy | De Kiet

Nurru
1 mei 2024

Geweldig gegeten super service 👍

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor de review we zijn blij dat het heeft gesmaakt 🙏

Davey
29 april 2024

Bestel hier al minimaal 1 jaar en is altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review we zijn vereerd dat je al zolang geniet van De Kiet! 🙏 We hopen je nog jarenlang te mogen ontvangen! Groetjes, Quincy | De Kiet

Luuk
21 april 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je mooie review, Luuk!

Rowena
19 april 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor de review, Rowena!

Rafael
19 april 2024

Het was weer heerlijk heb dit keer extra brisket vlees in onze vieze frietje gekregen! Heel erg dankbaar! Jullie zijn toppers!

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Hallo Rafael, Dankjewel voor je mooie woorden. We zijn blij dat je hebt genoten! We hopen je bestelling snel weer te mogen ontvangen! Groetjes, Quincy | De Kiet

A
15 april 2024

om 18.05 besteld, zou om 19.05 geleverd worden, om 19.55 ontvangen. friet was ondertussen 1 zompige klont geworden, kip was op zich wel lekker maar niet warm. Vond de hoeveelheid voor de prijs ook wat karig Als je teveel bestellingen krijgt om kwaliteit te leveren, neem dan geen nieuwe bestellingen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

We vinden het vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten, en niet helemaal tevreden was met je bestelling. Excuses hiervoor. Via Whatsapp heb ik je een goedmakertje gestuurd! We hopen je alsnog snel weer te mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Quincy | De Kiet

Valerie
8 april 2024

Super snel deze keer, alleen jammer dat de friet helemaal door elkaar lag, op zijn kop in de bakjes.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Hoi Valerie dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden was met de levering, maar het is niet goed dat de bestelling door elkaar lag. Excuses hiervoor. We hebben de transportwijze aangepast want dit gebeurde vaker bij onze nieuwe scooter. Via Whatsapp heb ik je een goedmakertje gestuurd! We hopen je bij een volgende bestelling een welverdiende 5-sterren ervaring te bezorgen! Groetjes, Quincy | De Kiet

D
7 april 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Bedankt voor je review! We zien je graag nog een keer terug!

Esma
5 april 2024

Is niet meer wat het was, super weinig saus en kip. Voorheen had je echt een goed gevulde frietje met lekker veel saus. Jammer

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Bedankt voor je bestelling, jammer dat je bestelling niet naar verwachting was. We proberen altijd een vaste hoeveelheid aan te houden. Misschien kun je de volgende keer voor de 'extra kip' en 'extra saus' opties kiezen of een extra bijgerecht. We hopen je alsnog weer een keer te verwelkomen! Groetjes, Quincy | De Kiet

Soufyan
4 april 2024

Heerlijke maaltijd. Krijgt veel voor je geld. Niks op aan te merken

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je mooie review, Soufyan! We zijn blij dat je hebt genoten!

M
31 maart 2024

De vieze friet smoked brisket was droog , had verbrande stukjes en weinig vlees. De rest van de bestelling was wel lekker. De bezorger had een fout gemaakt, maar deze was snel opgelost!

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Beste M, Dank je wel voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden was met de Brisket. We zullen dit intern bespreken en streven naar verbetering. Via whatsapp heb ik je een goedmakertje gestuurd! Met vriendelijke groet, Quincy | De Kiet

Aya
30 maart 2024
Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je review, Aya!

ibtissam
30 maart 2024

Goeie taco’s, maar voor die prijs mag er best meer kip in de taco.

Reactie van De Kiet Fast Barbecue

Dankjewel voor je bestelling en je review! We proberen altijd een goede hoeveelheid kip aan te houden, maar wellicht is de 'extra smokey chicken' optie een goede oplossing voor de volgende keer! Groetjes, Quincy | De Kiet

Eddy
24 maart 2024

Vriendelijk personeel, Eten is erg lekker en redelijk uniek. Sfeer is relaxed. Een aanrader.

Aya
17 maart 2024
ZeyF
16 maart 2024

Het was heerlijk en op tijd voor de iftar! Bedankt!!

Geert
16 maart 2024

Altijd goed en altijd lekker!

R
11 maart 2024
Aya
24 februari 2024
Tigo
10 februari 2024

Bezorger was soldaat so naar hem!

Rowena
10 februari 2024

Ik ben altijd super tevreden, eten js geweldig. Maar nu voor het eerst leek het alsof de hele bestelling door elkaar was geschud/gevallen. Alles lag half uit de verpakking en was één mix. Jammer, maar nog steeds heerlijk gegeten.

R.
7 februari 2024

Bijna 3 uur lang moeten wachten op het eten. Als er eventuele bezorg problemen zijn dan is het wenselijk dat de klant daarover wordt gecontacteerd.

Nika Sačer
3 februari 2024

Tacos a bit too small..overall taste is divine!

Niek
26 januari 2024

Helaas niet de kwaliteit zoals gewend, friet niet doorbakken en erg kleine porties! Hopelijk volgende keer beter

DLR
26 januari 2024

Mais proefde verbrand helaas

Rowena
22 januari 2024

The best, always💥

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sorosch
8 januari 2024

Beste chicken wings in Eindhoven Allahuma Barik

Yoessef
29 december 2023

Rotzooi vroeger was het nog wel lekker

Walid
28 december 2023

Uniek recept

Daniel
24 december 2023

Oprecht de lekkerste loaded fries ever!!! Ik had de vieze frietjes met smokey chicken. Never disappoints 👌🏾👌🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yasmina
23 december 2023
Salah
20 december 2023
Hicham
15 december 2023
Mo Ajddati
15 december 2023

Eten kwam lekker warm aan en duurde niet lang voor het eten er was. Top ervaring!

Mo Ajddati
12 december 2023

Eten kwam warm aan, we hadden een paar dingen in beschrijving gezet en werd goed op gelet. Bezorger was vriendelijk en ook aan de telefoon waren ze vriendelijk. Top ervaring!

M
10 december 2023
Samantha
10 december 2023

We waren echt fan.. maar ruim 2.5 uur wachten op je bestelling en dan ook nog slappe friet en lauw eten.. echt een flinke domper..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
3 december 2023

Altijd zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z.F.
2 december 2023
Samantha
26 november 2023

Weinig zoete aardappelfriet(3 steeltjes) bij de vieze friet gamba vorige keer was hij goed gemixt.. voor de rest was het wel weer lekjer

Joey
19 november 2023
Hanan
12 november 2023

Gewoon, super lekker vieze friet😋

Has
24 oktober 2023

Geweldig!

Valerie
20 oktober 2023

Extra bakjes saus zaten er niet bij en we hebben 1 uur en 50 minuten gewacht op het eten. Het was zo goed als koud.. Jammer want dit ben ik niet gewend, ook niet op vrijdagen of zaterdagen.

B
15 oktober 2023
Marieke
14 oktober 2023

Altijd super !!! Online besteld om af te halen, het is altijd op tijd tijd klaar zoals gereserveerd! Wij hebben altijd de vieze frietjes en komen vanaf de andere kant van Eindhoven om af te halen. Geweldige kwaliteit van eten en het personeel altijd even vriendelijk ! Tot de volgende keer weer

Johnny Lijten
8 oktober 2023

Brisket was helemaal doorbakken, niet hoe het normaal is . Dit eerste keer dat het me echt tegen viel .

Hesham Abdalla
4 oktober 2023

The order take a very long time to delivered and the shrimp was still raw in the gamba sandwich

Michelle
2 oktober 2023

Eten op tijd klaar, was super lekker!

Angela
30 september 2023

Zoals altijd.. Top!!!

Ilias
25 september 2023

Eten was slecht friet slap brood van de hotdog was zacht na een uur pas eten gekregen slechte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Pruis
22 september 2023

Eten was erg goed. De hotdog was geweldig. Kwaliteit is altijd goed hier en vers en prijs zeker waard.

D
8 september 2023

2 uur gewacht !!

Naime
7 september 2023

Voor heen was de smaak lekkerder ! En nu was het weinig zat haast niks er op en smaakloos !

Samantha
4 september 2023

Snelle bezorging en goed eten😁

Johnny
2 september 2023

Weer niks te klagen, was weer lekker mensen klagen over de prijs ! Goed eten kost geld , betaal liever iets meer dat het goed en lekker is

DeKietisbaas
2 september 2023

Bestel er al jaren, altijd 110% goed. Nog nooit teleurgesteld. Moet er nu toch ook maar eens een recensie over plaatsen 🙈

Johnny
27 augustus 2023

Was weer goed zoals altijd

Anthony
27 augustus 2023
Ria Arts
19 augustus 2023

Helemaal geweldig

HT
17 augustus 2023

TOP!!!

Top
14 augustus 2023
ZX
7 augustus 2023

Ik heb eten besteld, betaald, tijd in gevoerd dat ik ze wilde ophalen kom ik aan is de tent dicht tot donderdag en niemand waarmee ik contact kan nemen

.
31 juli 2023
Mieke paymans
28 juli 2023

Altijd smullen daar

Fatma
28 juli 2023

Altijd lekker!

Bomba
22 juli 2023

Eten is gewoon een goeie bomba

X
15 juli 2023
Contente Paul
15 juli 2023

Gewoon goei spul en nette beleefde jongens die daar werken! Zonder twijfel een dikke aanrader!!

Benji
13 juli 2023

torenhoog minimum bestelbedrag waardoor je minimal 3 personen aan eten moet bestellen, en dan ook nog ruim 90 minuten voordat het hier is? hebben het letterlijk meteen in de koelkast moeten goeien want er was geen tijd meer om het op te eten voordat we weg moesten ook zou een optie om de vieze friet met alleen sweet potato fries te bestellen fijn zijn

Ilias
10 juli 2023

Heerlijk gegeten en snelle service terwijl het druk was!!

Rahmiye
9 juli 2023
larissa
7 juli 2023

heerlijk gegeten, top Kwaliteit alleen jammer van de prijs anders zou ik het vaker eten ook zeer leuke locatie de rode lampen staan om de hoek dus n toetje is vlakbij, top mannen ga zo door

Rowena
5 juli 2023

Weer genoten! Ik leef een beetje😉🦋

Okan
24 juni 2023

Top zoals altijd

Per Nabuurs
24 juni 2023

Zoals gewoonlijk geweldig , snelle service echt goed eten 10/10

Janneke
19 juni 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. De "vieze frietjes" in combinatie met de cherry cola is gewoon bomb

Paul
19 juni 2023

Gisteren een bestelling gedaan voor de eerste keer, was ook gelijk de laatste keer want het waren met recht vieze frietjes………de maïskolf die ze vergeten waren erbij te doen is wel snel nabezorgd dus daar een compliment voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi
15 juni 2023

Lekker man!

Benjamin
6 juni 2023
Niek
4 juni 2023
Alladin
28 mei 2023

Twee zelfde friet besteld maar niet evenveel

Manon Wijnen
28 mei 2023

Lekker gegeten. Snelle levering en alles goed warm.