Beoordelingen van De Kiet Barbecue Vibes Eindhoven

Recente recensies van De Kiet Barbecue Vibes Eindhoven

5 sterren na 77 reviews

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk dit moet je gegeten hebben!! En snel bezorgd. Echt TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze tent is LEKKAHH Vooral de vieze frietjes, WAUW!! Geweldige smaken, leuke sfeer, snelle service Helemaal TOPPIE!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Alles was lekker versie! We hadden eten besteld om op te halen. Alles was netjes verpakt in milieu vriendelijke verpakking. Het stond netjes klaar. We kregen een lekker drankje gratis bij de bestelling. Een aanrader!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food, loved it. will be back

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke vieze friet smokey chicken รฉn hot wings

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kei goed

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Tevreden klant die vanbeen lange werkdag lekker heeft genoten van de bestelling....

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online een bestelling geplaatst, de service was geweldig. Het eten was heerlijk! Hier zeker weer meer bestellen

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, maar eerlijk gezegd te duur voor wat het is. Vooral wanneer je het vergelijkt met andere loaded fries in de buurt, vegan heroes om een ontzettend goede te noemen. daar betaal je even veel, maar krijgt het dubbele met meer vlees van alles. De vega loaded fries van kiet zou m.i. volledig uit zoete aardappel moeten bestaan,dan krijg je nog wat vitaminen binnen en daarnaast is er voor vegetariers niet echt een goede snack om qua voedingstoffen een volledige maaltijd binnen te krijgenVroeger kreeg ik er nog een gratis drankje bij, maar nu niet meer. mijn vrouw en ik hebben de afgelopen 2 keer al tegen elkaar gezegd dat we de Kiet in het vervolg overslaan.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, die vieze frietjes zijn een aanrader

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT ECHT... mega lekker!!! Eerste keer besteld.... gaan InShaa Allaah zeker nog een keer bestellen! Jammer dat er wat items waren uitverkocht al om 16:30 uur... verder super goed!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet. Geld is nog niet terug gestort.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zoals ik verwacht had. De vieze frietjes was te vergelijken met kapsalon. Maar met een barbecue smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was heerlijk! Wat een unieke smaak is dit

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vieze frietjes

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Brabant.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker ik had die frietjes met garnalen en de kids met kip !!! Ohja en die kippetjes zoete waaren ook heerlijk tot de volgende ๐Ÿฅฐ

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zoals het hoort! Servetjes en bestek netjes toegevoegd. Het eten was heerlijk zeker een aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Heerlijk eten, heb (zoals altijd) zitten genieten :)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ALTIJD GOEIE CHAPS HIER WOLLAH ALS IK RIJK WAS ZAT IK HIER IEDERE DAG DIE HELE MENU IS VUUR BRADA VUUUUR A MATTIE SNELLE BEZORGING OOK LINKERBAAN NAAR JE MOER

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top toch

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

6 outta 5.... Malse cob, sap er letterlijk uit gezogen... Prima qua zacht en zoet. Frietjes super loaded, prima in smaak verhouding en de wings met de frisse saus waren super.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De vieze frietjes zijn echt heerlijk!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en altijd lekker! vooral die hot dawg. Aanrader!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt lekker. Meer dan ik had verwacht (dat is altijd goed) 100% ga ik hier vaker Eten halen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Real bbq taste.. dham its good๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen woorden voor! Verslavend..๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟ

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was gewoon lekker en warm Goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een goed smakende combinatie van friet en vlees. Lekker gegeten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Zeker een aanrader.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is lang wachten maar de moeite waard! Heerlijk! Ps. De lange bezorgtijd zou wel een reden kunnen zijn niet bij De Kiet te bestellen...

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het echt heerlijk! Wilde hier al een tijdje bestellen, maar woon niet in Eindhoven. Nu kwam de gelegenheid en het was zeker de moeite waard. Echt een aanrader!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedgekeurd door mijn ouders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

The best service! En het eten is heerlijk! Zeker een aanrader ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd 5 sterren a sah

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld ,en het was vies lekker ! Gaan we zeker vaker doen ,bezorging ook top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, genieten mannen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De vieze friet is smerig lekker !! Ga zo door mannen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vieze friet garnalen gehad 5 sterren echt lekker en snel klaar alleen jammer weinig garnalen voor de rest top ๐Ÿ‘

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als ik friet wil, dan is het wel ''vieze frietjes''. Vriendelijk personeel van keuken tot aan je huis bezorgd (warm)! Ik hou me niet vaak bezig met recensies achterlaten.. maar dit was wel het moeite waard. Ik raad iedereen aan om hier te eten of te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vieze friet

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was net als altijd weer echt lekker, plus het was echt snel klaar!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 2e keer voor ons maar ditmaal zelf opgehaald. Het eten was wederom perfect. Het is zooooo ontzettend lekker! Frietjes zijn heerlijk, de gekarameliseerde uitjes zijn lekker, de smoked chicken smaakt heerlijk. Ivm huidige Covid19 hebben ze ook de juiste maatregelen genomen. Bij het afhalen moet je eerst aanbellen en dan doen ze pas voor je open en kun je de bestelling meenemen. Tot de volgende keer en ga zo door!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze kiet is echt meester in het maken van heerlijk eten! De vieze frietjes zijn echt heel lekker, de brisket is super mals en smaakvol! Maar de ster van de show is het broodje met smokey chicken, en dan echt het broodje zelf! Zo zacht van binnen dat het bijna smelt in de mond, maar wel crispy on the outside. En dan in combinatie met de smokey chicken, heerlijk! Bezorging was goed en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de moeilijke vindbaarheid altijd optijd!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker! Mijn vriend en ik hebben de vieze frieten per ongelijk ontdekt, en zijn sinds dien helemaal verkocht. De friet in combinatie van de zoete aardappel friet is super lekker, vlees super mals en de hoeveelheid saus is perfect!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de derde keer eten van de Kiet gegeten. De eerste keer in het restaurant, de tweede keer opgehaald en nu bezorgd. Het was alle keren heerlijk en keurig verzorgd. Misschien wel een idee om af te spreken om het eten op de stoep te zetten en aan te bellen met met het Corona virus. Hoe minder contact hoe beter!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valt nooit tegen, beste thuisbezorgd there is!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super echt een aanrader voor iedereen!!!!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, met name de vieze frietjes smoked chicken. Echter hebben we via de eigen website de bestelling geplaatst voor bezorging om 16:15. Hier hadden we dus ook op gerekend, om 16:15 kregen we een mail dat het eten om 17:15 zou komen en uiteindelijk was het er daadwerkelijk pas om 17:45. Ik begrijp dat jullie niet kunnen leveren om 16:15, maar zet dat dan ook niet al optie op de site, want we rekende hier wel op. De bezorger was wel aardig.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt altijd wat langer maar het eten is altijd perfect!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is veruit het lekkerste eten wat je kunt laten bezorgen in Eindhoven. Bezorgtijd is wat langer maar dat is het volledig waard. Eten is altijd warm. Kortom; DE plek om je eten te bestellen!!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten... Hier bestel ik vaker!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, maar voor het bedrag mag de portie groter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.